pondělí 13. února 2012

Až do dna! Aneb Tondova zapíječka (VIDEO)

"Milí rodiče, byla to skvělá zapíječka, já jsem se opravdu  moc snažila vypít toho na Tondovo zdraví co nejvíc, opravdu. To, že jsem doma usnula na zemi uprostřed místnosti, je toho důkazem," píše ohlas teta Leňa B. v pondělí ráno po nedělním "křtu" našeho Toníka. "Dojeli jsme v pořádku, ale to je asi to poslední, co bylo v pořádku. Lucii bylo špatně, moc špatně, ale už se z toho snad dostala," píše v pondělí strejda Petr V.

Ano. Zapíječka v azylu u souseda a přítele Honzy byla důkladná, pro některé s vyčerpávajícími důsledky. Ale užil si ji i náš pišišvor. Původně jsem měla v plánu jen přijít účastníky pozdravit a ukázat naše "nejkrásnější dítě na světě", ale Tondovi se v tom hluku a řevu tak líbilo, že jsme vydrželi až do téměř nočních hodin. Zjevně si užíval i obdiv všech dam... Pánové zůstali kapku rezervovanější, ale až Tonda povyroste, snad se s ním budou kamarádit i oni. Kamarádi, díky, razič Tonda od včerejška vyrostl nejmíň o půl centimentru a přibral o 50 gramů... 


A objektivní zpráva od dětské doktorky: Minulý týden vážil 2410 g (porodní váha 2380), dneska už 2640 gramů!!! Ve zprávě pro neuroložku (kam bohužel musíme kvůli jeho porodní podváze a pobytu ve zkažené plodové vodě jít) naše MUDra píše: krásně prospívá! 




PS: Od včerejška plně kojím!!! Hurá! Stimulující je i hlášení pojízdné mlékárny, která občas zastaví u našeho domu: "Vezeme vám mléko, bůůůůůůůůůůůůů, vezeme vám mléko, bůůůůůůůůůůůůů."

Žádné komentáře:

Okomentovat