středa 1. května 2013

Poškozený a traumatizovaný mladistvý A.V.

Skrytou kamerou: 27. 04. 013, 23:49
Z protokolu Sociálního odboru pro Prahu 9 ve spoluprací s policií Prahy 6: Poškozený mladistvý Antonín V. (nar. 01.02.2012) byl dne v sobotu 27. 4. 2013 vystaven nešetřivému zacházení osobami svých rodičů Lenky V. a Ondřeje V. Tito byli viděni v Dejvicích (Praha) na náměstí Kulatého jak stojí s poškozeným spícím v kočárku modrém v nekřesťanskou hodinu 23:49 na zastávce tram.

Z výpovědí pachatelů. Lenka V. doznala, že je matkou poškozeného Antonína V. a že se spolupachatelem Onřejem V. převáželi spícího poškozeného z Dejvic do Vysočan v sobotu v noci. Zúčastnili se bytové akce u Lucie F. (těhotná!) a Petra V. (otec plodu), kde se požíval alkohol a jarní zámotky "se vším možným", jak doznali pachatelé. Mezi zúčastněnými byla i matka třileté Sofie B. Lenka B., polehčující okolností pro tuto jest, že tuto nechala doma s otcem. Pachatelé přivezli na místo bytové akce poškozeného prý ještě veselého, hravého a bdělého. Pak byl tento odklizen do ložnice Petra V. a Lucie F. v kočárku za účelem spánku. V takto nevhodných podmínkách stísněného kočárku musel poškozený vydržet nehybný a spoutaný kšírami až do konce bytové akce. "Dala jsem mu tam flašku," uvedla Lenka V. Zaprotokolováno.

Zločin a trest
Infraview: 28. 04. 013, 00:16

Z výpovědi Ondřeje V. plynnne, že ve 23:30 poškozeného spícího vynesli z ložnicové místnosti ven. Meteorologové se shodují, že byla bouřka a lilo jak z konve. "Ale potáhli jsme ho igelitem," doznal Ondřej V. Poškozený byl dále traumatizován kodrcáním po dejvické dlažbě. Dále poškozený byl traumatizován třicetiminutovou jízdou tramvají. Tato byla přetopená a prudce osvětlená. Další traumatizace poškozeného mladistvého následovala poté co byl vynešen z vozidla. Podle meteorologických záznamů stále lilo jako z konve a byla bouřka. K další traumatizaci došlo v bytě pachatelů. Poškozený byl násilím vyrván z kšírů a přenesen do svého klecového lůžka. Nekoupán. Nemyt. Chrup nečištěn. Nepřevléknut. Nepřebalen.

Z důvodů výše popsaných je pachatelům navržen trest odnětí poškozeného a svěření do péče prarodičům v klidném prostředí města Blanska. Toto na dva dny, pá - ne 3. až 5. květen. Pachatelé budou posláni do přeškolovacího detenčniho zařízení v Boskovicích.

Vyřizuje Štruncová, v. r.


Žádné komentáře:

Okomentovat